fbpixel

BREZPLAČNI WEBINAR

s Sabino Košmrl Kaučič

čas je za reformacijo

27. oktober 2022 | 18:00

Starši, učitelji, vzgojitelji, drugi skrbniki in pravzaprav vsi odrasli ljudje s svojim načinom razmišljanja, čustvovanja, odzivanja, vedenja, življenja ves čas vzgajamo in izobražujemo naslednjo generacijo – lahko bi rekli, da vsak dan, brez da bi se tega pravzaprav zavedali, izredno pomembno vplivamo na svojo lastno prihodnost in na prihodnost našega planeta.

Mnogi znanstveniki, raziskovalci in strokovnjaki so dokazali kaj vse potrebuje otrok in mladostnik v svojem okolju za uspešen razvoj in napredek. Ogromno smo že naredili – uvedli smo didaktične pripomočke, skrbno izbiramo igrače, učne tehnike in dodatke …

Prilagajamo učilnice, igralnice, igrišča – a najpomembnejši prostor, ki ima na naše otroke največji vpliv, ostaja skorajda nedotaknjen: to je naš notranji prostor, prostor, iz katerega vsakodnevno delujemo.
Je to prostor stabilnosti, moči, ljubezni, navdiha, kreativnosti, sočutja, strpnosti, podpore, milosti?

Ali nas večina še vedno deluje na avtopilotu, na vzorcih, ki nikakor ne spodbujajo dobrih odnosov, na strahu, odporu in jezi?

Dokazano še vedno prepogosto verjamemo mitom in prepričanjem, ki nam onemogočajo, da bi se s seboj in z otrokom ter drugimi ljudmi pristno povezali in sodelovali, kar nas onesrečuje in nas izčrpava.

Čas je, da to z združenimi močmi spremenimo, ČAS JE ZA OSEBNO REFORMACIJO!

Pridružite se nam na BREZPLAČNEM LIVE WEBINARJU, ki bo potekal v četrtek, 27. 10. ob 18h!
Da skupaj:

Ste pripravljeni odkleniti pristnega, magičnega SEBE?

Da dobite dostop do spletnega prostora, kjer bo 60-minutni webinar potekal v živo, izpolnite spodnji obrazec.
Vsak, ki se prijavi, prejme po webinarju na svoj mail tudi posnetek, zato ne skrbite, če se webinarja ne boste mogli udeležiti v živo.

Hvala, ker ste voljni postati sprememba, ki jo želite najti v svetu!

Tole je vaš naslednji korak

Vse, kar morate narediti, da si zagotovite mesto na webinarju je, da v spodnji obrazec vpišete svoje ime in priimek ter elektronski naslov. Ko prejmem prijavo, vam pošljem mail z povezavo do spletne učilnice, v kateri bo potekal.

To je vse!

Se vidimo na webinarju,

Sabina

Z izpolnitvijo obrazca se v skladu z uredbo GDPR strinjam z obdelavo podatkov za namene pošiljanja občasnih novic in obvestil o dogodkih Srčnega učitelja. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavim.

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič
Scroll to Top