fbpixel

Bodimo sr(e)čni starši!

Poscrollaj navzdol

Na kratko o meni

Sem profesorica biologije in filozofije, mama treh otrok, vlogerka, predavateljica, govornica, pisateljica, avtorica Srčnega učitelja, kreatorka tečajev Magičnost življenja.

Svoja dognanja sem zbrala v knjigi Srčni učitelj in prva naklada se je razprodala v treh mesecih. Iz nje so se razvile delavnice za učitelje, starše, otroke, druga podjetja in kolektive, prejela sem tudi vabilo na oder TEDxLjubljana in tako svoje unikatno sporočilo predala več tisoč poslušalcem. Na prošnjo sledilcev in bralcev sem ustanovila svoj kanal YT, postala radijska vlogerka ter izdala Moj rokovnik za šolsko leto 2021/2022.

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič
Sabina Košmrl Kaučič

Kaj ponujam?

Sabina Košmrl Kaučič TEDx

Predavanja

V veliko veselje se mi je odzivati na vabila šol in podjetij, kjer lahko opolnomočim zaposlene, da skozi osvobojenega sebe kreirajo (še) bolj lahkotno, pristno, ljubeče in uspešno življenje.

Sabina Košmrl Kaučič

Tečaje

Ker so ljudje iskali nasvete, podporne ter negovalne vsebine, sem na njihove pozive ustvarila tečaja »Magičnost življenja« in »Magičnost življenja za mlade«.

Srčni Učitelj Knjige

Knjige

Pisanje je od nekdaj moja strast. Sem avtorica štirih knjig in soavtorica dveh, ustvarila sem motivacijski rokovnik zasnovan iz knjige Srčni učitelj in v planu je še marsikaj.

SPOŠTOVANI STARŠI, DOBRODOŠLI!

V čast in v veselje mi je, da vam lahko kot profesorica in kot mama treh otrok v današnjem predavanju predstavim nekaj preprostih uvidov, metod in tehnik za prebujeno vzgojo.

Z njimi boste ravno takrat, ko bo težko in naporno, zmogli napredovati in delovati povezovalno, v skupno najvišje dobro. Tam, kjer se zdaj največ prerekate, borite in obupujete, boste sčasoma z uporabo teh majhnih trikov dosegli največji napredek. Bolj boste slišali sebe, svojo intuicijo, bolj pristno in srčno se boste povezovali s svojim otrokom, učitelji, partnerjem, prijatelji.

Prekrasno novo šolsko leto vam želim – ne glede na izzive, ki so pred nami!

– Sabina Košmrl Kaučič

POSEBNA PROŠNJA: posnetek je namenjen le ogledu in je avtorsko zaščiten. Veseli bomo vašega komentarja, ko boste posnetek pogledali, prosimo pa vas, da povezave do njega NE delite s prijatelji. Posnetek je namenjen izključno staršem učencem/dijakov šole, ki je naročnica vsebine in le vodstvo šole ima dovoljenje, da dodeli dostop do posnetka.

Najlepša hvala za razumevanje.

Za vsa dodatna vprašanja, komentarje in predloge smo na voljo na: sabina.kosmrlkaucic@gmail.com

Sr(e)čni izdelki

Kot gledalci predavanja imate še dodatno znižanje na spodnje izdelke. Vse, kar morate narediti je, da v košarici vpišete kodo starsi2021 in Knjiga, Rokovnik ali komplet bodo znižani za 20%. Koda bo veljavna do konca meseca septembra.

Knjiga govori o tem, kako moramo vzgajati in učiti otroke na bolj novodobni način – s sočutjem, razumevanjem čustev otroka, s potrpežljivostjo … In kako moramo pogled najprej usmeriti vase, kako postati čimbolj “prebujen”, saj bolj kot besede učijo zgledi.

23,00 €

Opremljen je z ilustracijami in citati Srčnega učitelja, priložena sta 2 urnika, prostor za kontakte in zapiske, rubrika “najlepši trenutki meseca” in “moji cilji”. Spodbuja k  dobri organizaciji, delovanju iz ljubezni in notranje stabilnosti ter razmišljanju izven okvirjev.

15,90 €

V paketu prejmete knjigo Srčni učitelj in Moj rokovnik za šolsko leto 2021/2022. Čeprav ravnatelji rokovnik naročajo za svoje kolektive, pa nikakor ni namenjen le učiteljem in vzgojiteljem – odlično organizacijo nudi šolajoči se mladini, staršem, zaposlenim, študentom,..

35,00 €

Tečaji, ki vas bodo spremenili, da ne boste več razmišljali tako, kot ste do sedaj.

Zbrane tehnike, orodja in metode, ki jih v tečaju predelamo, dokazano in preverjeno življenje naredijo (še) bolj lahkotno, radostno, kreativno in veličastno.

Ljudje v povprečju pred izzivi trepetamo, naši odnosi se v njih rušijo in počutimo se majhne, nemočne, položaj pa se zazdi brezizhoden …

Pa zaradi tega nismo slabi, šibki ali nesposobni – smo le preslabo opremljeni!

Ker nas tega niso naučili v šoli in niti ne doma (saj tudi sami niso imeli potrebnega znanja, orodij, tehnik in veščin), zapravljamo priložnosti za rast in razvoj, za življenjski preboj na področju vzgoje, partnerstva, financ, posla, zdravja, …

Tečaj Magičnost Življenja

Magičnost življenja (osnovni)

V 5-dnevnem tečaju dobite osnovo in material za izgradnjo baze, temelja.

Tečaj je posnet in vsebuje 5 ur posnetkov + dodatnega gradiva v zaprti spletni učilnici. 

Ugodnosti: ob vpisu lahko knjigo Srčni učitelj in Moj rokovnik kupite po polovični ceni.

Magičnost življenja (poglobljen)

V poglobljenem 20-urnem online tečaju delamo v živo na vaših konkretnih življenjskih primerih. Dobivamo se popoldan in vsakič predelamo novo orodje, tehniko. V 20-ih dneh skupnega dela se novi načini dodobra zasidrajo in vam izboljšajo vse vidike vašega življenja.

Tečaj se dela online V ŽIVO, a se vsaka ura snema, da si jo lahko ogledate v posnetku, če se kateri dan ne utegnete pridružiti v živo.

Ugodnosti: ob vpisu dobite osnovni tečaj GRATIS. Če ste ga že opravili, se vam plačani znesek upošteva pri plačilu poglobljenega. Prav tako lahko knjigo Srčni učitelj in Moj rokovnik kupite po polovični ceni.

Tečaj Magičnost Življenja
Tečaj Magičnost Življenja

Magičnost življenja za otroke

Tehnike, metode in orodja, ki jih z odraslimi predelamo v tečaju Magičnost življenja, v tem tečaju spoznajo tudi otroci: na njihovi razvojni stopnji in letom primerni način.

Naučijo se stopiti v »center orkana« – ko je okrog njih kaos, zmorejo ostati v varnem notranjem prostoru, kjer so v stiku s svojo notranjo močjo, ljubeznijo, vrednostjo. Tako zaživijo prebujeno, iz izbire, rešijo se vedenjskih vzorcev, strahu in odpora, ki jim ni kreiral nič dobrega.

Ugodnosti: ob vpisu otrok BREZPLAČNO prejme »Moj rokovnik« za šolsko leto 2021/2022.

Trajanje: 5 ur posnetkov + dodatno gradivo v zaprti spletni učilnici.

Želite, da se posvetim samo vam?

Individualno svetovanje

Na vsakem osebnem srečanju naredimo pregled situacije in zberemo nabor tehnik, metod in orodij, ki vas opolnomočijo, da zmorete in znate najti nove kreativne rešitve iz svojega notranjega prostora stabilnosti, moči, ljubezni, zavedanja.

Mladi so mi na tečaju Magičnost življenja za otroke zastavili ganljivo vprašanje: »A te lahko pokličem, če bo pretežko, prehudo? A bi bila moja inštruktorica za magičnost življenja?«

Moj odgovor je seveda: DA! Individualno delam tudi z otroki in z mladimi (ter njihovimi starši).

Access Bars terapija

Ko pride oseba na Barse, leže na hrbet na masažno mizo, kjer ga pokrijemo. Tam se udobno namesti, sprosti in ves tretma se izvaja na njegovi glavi. Z določenim položajem prstov se doseže globoka sprostitev, umiritev. Z uradnimi meritvami dokazano z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v globlje stanje, ki aktivira samozdravljenje telesa in širi prostor zavedanja v vašem življenju. 

Kot pravi Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousness-a: »V najslabšem primeru se boste počutili kot po zares dobri masaži. V najboljšem primeru se vam bo odprla čisto nova dimenzija bivanja.«

Dr. Dain Heer (soustanovitelj) javno govori o svoji nekdanji borbi z depresijo, utesnjenostjo, z občutki brezizhodnosti – v načrtu je imel celo samomor. Dokler ni začel prejemati Barsov.

Barsi so negovalnost, podpora, prebujanje v resničnega SEBE.

Več o terapiji lahko vidite tukaj.

Scroll to Top