fbpixel

BREZPLAČNI WEBINAR

V NOVO ŠOLSKO LETO OPOLNOMOČENI

z dne 25. 8. 2022

Poletje se izteka, novo šolsko leto je tik pred vrati.
Prosti dnevi so skoraj pri koncu; nič več bedenja dolgo v noč, budilka bo spet zgodnja; začele se bodo obveznosti, urnik se bo postopoma bolj in bolj natrpal; energijo, ki smo jo poleti vlagali le v druženje, odnose, svoje delo, bo treba zdaj spet začeti vlagati tudi v podporo otrokom, da bodo zmogli z vsem, kar jih čaka …

A to ni razlog za skrb, strah, nejevoljo ali za tesnobo!

Prihaja le nov poligon za trening orodij, tehnik in metod za notranje osvobajanje ☺
Ko orodja imamo in ko smo jih voljni uporabljati, začnemo izzive izkoriščati za svoje osebno osvobajanje.
In ko se balasta v obliki vzorcev, programov, strahov, trigerjev, ran, predsodkov, prepričanj … znebimo mi, tega ne nalagamo na ramena naših otrok.
Odnosi se izboljšajo, v življenju končno zadihamo s polnimi pljuči, zaživimo obilje.

Vse to in še veliko več smo nagovorili v 60-minutnem live online predavanju, da bomo starši, skrbniki, učitelji, vzgojitelji v novem šolskem letu zares dober zgled naslednji generaciji – generaciji, ki bo vodila ta svet, ko bomo mi zaradi starosti predali krmilo.

Predajmo ga v vešče, prebujene roke – skozi čuječo, prebujeno vzgojo!

Tole je vaš naslednji korak

Vse, kar morate narediti, da si pridobite dostop do posnetka webinarja je, da v spodnji obrazec vpišete svoje ime in priimek ter elektronski naslov. Ko prejmem prijavo, vam pošljem mail z povezavo do posnetka.

To je vse!

Se vidimo na webinarju,

Sabina

Z izpolnitvijo obrazca se v skladu z uredbo GDPR strinjam z obdelavo podatkov za namene pošiljanja občasnih novic in obvestil o dogodkih Srčnega učitelja. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavim.

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič
Scroll to Top