fbpixel

NOTRANJA STABILNOST IN MIR V ČASU NOSEČNOSTI ZA ZDRAV RAZVOJ OTROKA

12. maj 2022

Bodoči mamici, ki želi v natrpanem urniku sredi kaotičnega vsakdana zagotoviti svojemu drobnemu bitju v sebi TEMPELJ MIRU, STABILNOSTI IN HARMONIJE.

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič

Draga nosečka!

Upam, da so jutranje slabosti prvega tromesečja za teboj in trebušček že lepo raste. Si dobro in lepo skrbiš za svoje počutje ter psihofizično stanje?

Za nekatere je čas nosečnosti najlepše obdobje polno pričakovanja ter zdrave skrbi zase in za svojega nerojenega dojenčka. Trebušček raste, telo se spreminja, okolica ti postane naklonjena, povsod okrog sebe vidiš vozičke … Občutek imaš, da je nenadoma tudi nosečnic veliko več, kot jih je bilo, preden si ti zanosila.

Se dogaja tebi isto?

Ali pa se ti morda vendarle zdi, da nosečnosti ne uspeš uživati, kot bi lahko, ker te obremenjujejo številne skrbi?

Za veliko bodočih mamic je čas nosečnosti tudi vse prej kot enostavno in lepo obdobje. Porajajo se številne skrbi in dvomi. Telo se spreminja z veliko hitrostjo, pojavijo se bolečine, včasih tudi zapleti.

Jaz sem se svojih nosečnosti ZELO VESELILA.

Sreča, ko se je pojavila magična črtica na drobnem okencu, je bila neopisna. Bila sem hvaležna, blažena, vzhičena in vznemirjena. Ne le prvič. Tudi drugič. Tretjič pa me je – po resnici povedano – črtica našla nepripravljeno. Doživela sem šok, v sekundi se je pojavilo kup skrbi. A te niso vztrajale dolgo … prevladalo je veselje.

Novo življenje raste v meni!

Vsakič so se zvrstile tudi težave. Ena za drugo.

Vse so se pri meni na srečo zaključile z rojstvom zdravih in popolnih treh bitij, naučile pa so me ključno: orodij in tehnik, kako poskrbeti zase in za otroka v sebi. Poskrbeti zase v svojem najobčutljivejšem obdobju.

Pridruži se nam na webinarju za bodoče mamice, kjer bomo usvojili preprosta, a tako zelo mogočna orodja, metode in tehnike, s katerimi se notranje osvobodimo in s tem zaživimo veliko bolj radostno in sproščeno.

Otročiček v tebi ti bo hvaležen.

Raziskali bomo:

Če te zanima vsaj ena od zgoraj naštetih vsebin in si želiš zase, za svojega otroka in svojo družino največ, beri dalje:

Naj se ti najprej predstavim, če se z mojimi vsebinami srečuješ prvič.

Moje ime je Sabina Košmrl Kaučič,

sem profesorica biologije in filozofije, pisateljica, avtorica knjige Srčni učitelj in tečajev Magičnost življenja, podjetnica, mama treh otrok (dveh najstnic in štiriletnika), žena.

Ko sem zanosila prvič, sem imela jasno določeno vizijo, kako bom zase poskrbela v svoji nosečnosti, kako bom znala postaviti sebe in svoje potrebe na prvo mesto, da bom lahko kasneje ljubeča, razumevajoča mama in trden steber družine, v kateri bodo rasli moji otroci.

To je bilo težje v vsaki poznejši nosečnosti, saj je bilo treba poskrbeti tudi za starejšo sestrico in nato še eno … Življenje je postajalo bolj in bolj kompleksno in kaotično, zato sem morala jaz pri skrbi zase postajati spretnejša.

KER SEM VEDELA, DA ČE BOM DOBRO JAZ, BO DOBRO TUDI OTROK V MENI IN BO DOBRO VSA MOJA DRUŽINA.

Najprej sem z orodji, metodami in tehnikami, ki sem se jih naučila, pridobila oz. jih izumila, spremenila življenje sebi in svoji družini.

Nato sem začela vse to predajati naprej, do so prejemniki lahko spremenili življenje tudi sebi.

Ko sem zmogla in znala osvoboditi in poceliti sebe, se je okrog mene spremenilo VSE.

Danes imam tri otroke in svoje podjetje in čeprav sem v teh letih ustvarila veliko, sem najbolj ponosna na to, da v hiši, kjer ob nama z možem živita dve najstnici in triletnik, vladajo pristni, iskreni odnosi.

Velika družina smo in naše življenje je velikokrat kaotično, a ko sem se naučila sredi kaosa vstopati v center orkana, to viharno in intenzivno energijo izkoriščati za polnjenje svojih baterij in za trening čuječnosti, zbranosti, pris(o)tnosti … je moje življenje postalo magično.

Čeprav je moja družina v centru mojega življenja in je nega partnerskega odnosa pomembna, je bistveni del za srečno življenje:

  • NAJTI SEBE
  • POCELITI SVOJE RANE
  • PRESEČI SVOJE STRAHOVE

ter biti dopuščanje, da lahko sanje, želje in cilji najdejo pot do mene – da se lahko ustvari življenje, ki je usklajeno z mojim srcem, ne z mojimi ranami.

Ker verjamem, da je pot do srečnejšega in lepšega sveta skozi notranje osvobojene posameznike in da je za zdrav razvoj otroka ključno notranje počutje mamice, sem za vas pripravila:

Da tvoja sreča tudi v tvojem najobčutljivejšem obdobju ne bo odvisna od nikogar drugega, kot od tebe.

Ker ko nehaš pričakovati od drugih, da te bodo upoštevali, ubogali, slišali, osrečevali, ti pomagali, dajali občutke pomembnosti in vrednosti… se začne dogajati prav to.

V tem ekskluzivnem webinarju bom razkrila, kako enostavno je lahko premagovanje izzivov v nosečnosti ter kako njihov pojav celo izkoristiti za lastno osvobajanje, za osebni in poslovni preboj ter kako poskrbeti za zdrav razvoj otroka.


Ker vem, da je obdobje pričakovanja novega družinskega člana za marsikoga finančni zalogaj in bi vsebine rada ponudila čim širšemu krogu bodočih mamic, sem ceno ekskluzivnega webinarja postavila na simbolnih 18,00 EUR.

Tole je tvoj naslednji korak

V nadaljevanju te pričaka enostaven obrazec.

Vse, kar moraš narediti, da si zagotoviš mesto na webinarju, je da v spodnji obrazec vpišeš svoje ime in priimek ter elektronski naslov:

Ko prejmem prijavo, ti rezerviram mesto in ti pošljem mail, v katerem ti zaupam vse podrobnosti glede dokončne potrditve prijave. Ko prejmem nakazilo to pomeni, da je tvoja prijava uspela in se vidiva 12. 5. na webinarju za bodoče mamice.

K sodelovanju lahko povabiš tudi bodočega očka!

Predavanje traja 60 min. Če bodo na koncu vprašanja, z velikim veseljem ostanem z vami še nekoliko dlje. Predavanja se snemajo. Po zaključku predavanj dobite posnetek srečanja.

Jaz že nestrpno čakam naše druženje!

Se vidimo v četrtek, 12. maja ob 18h.

– Sabina

Naj ostane obdobje pričakovanja v lepem spominu za vso družino in postavi trdne temelje za dobro počutje mamice in zdrav razvoj nerojenega otroka.

Scroll to Top