fbpixel

BREZPLAČNI WEBINAR

skozi poletje povezani

Ker imam priložnost predavati tako kolektivom učiteljev kot staršem in po drugi plati delati individualno z mladimi, zaznavam nestrpno pričakovanje poletnih počitnic že od zgodnje pomladi naprej ☺

Nisem le profesorica, predavateljica, avtorica knjige Srčni učitelj in kreatorka tečajev Magičnost življenja, ampak tudi mama treh otrok, zato vem, kako utrujeni smo od šolskega leta starši, učitelji – in seveda – otroci.

Počitnice vidimo kot rešilni obroč, kot oazo sredi puščave!

Potem nas doleti resničnost: počitnice niso le prijetno druženje, dopust, sprostitev, ampak tudi težave z varstvom otrok, finančne in logistične ter organizacijske skrbi, …

Znajdemo se pred izzivom, kako otroke zaposliti, animirati, da jih ne posrka ekran; iščemo vsebine, s katerimi bi se otroci lahko opolnomočili za naslednje šolsko leto, glava nas boli zaradi prepirov, ki se vrstijo, če je otrok v družini več, v družini in zakonu nastane napetost in na koncu odštevamo dneve, ko gredo otroci nazaj v šolo.

Potem pa visoke cene šolskih pripomočkov, novi nabiti urniki in smo spet ujeti v začarani krog …

Prekinimo ga, da bomo s svojimi otroki, družino, s samim seboj bolj pristni, povezani, sproščeni, umirjeni, ljubeči; da bomo ustvarjali nepozabne spomine, ki nas bodo povezovali in nam dajali moč ter nas greli v jesenskih in zimskih mesecih, ki bodo poletju sledili.

Ker od staršev, učiteljev, drugih skrbnikov in učencev, dijakov ter študentov dobivam nenehne povratne informacije, kak doprinos so jim orodja, tehnike in metode, ki jih prejmejo na mojih predavanjih in individualnih urah, sem jih nekaj razdelila na webinarju ob začetku poletnih počitnic – da se poveča harmonija v naših domovih in da se zgradi odlična odskočna deska za prihodnost.

Da bomo odrasli zmogli in znali podpreti otroke v vseh okoliščinah in da jih zaradi svojih strahov, ran in bolečih izkušenj ne bomo ranili ter si z njimi skrhali odnosov.

Tole je vaš naslednji korak

Vse, kar morate narediti, da prejmete dostop do webinarja, je da v spodnji obrazec vpišete svoje ime in priimek ter elektronski naslov. Ko prejmem prijavo, vam pošljem mail z povezavo do posnetka webinarja.

To je vse!

Se vidimo na webinarju,

Sabina

Z izpolnitvijo obrazca se v skladu z uredbo GDPR strinjam z obdelavo podatkov za namene pošiljanja občasnih novic in obvestil o dogodkih Srčnega učitelja. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavim.

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič
Scroll to Top