fbpixel

EKSKLUZIVNI WEBINAR

Aktivirajmo zadnje atome MOČI

PRED ZAKLJUČKOM ŠOLSKEGA LETA

Ker imam priložnost predavati tako kolektivom učiteljev kot staršem in po drugi plati delati individualno z mladimi, jasno vidim kakšen davek terja na počutju in odnosih zaključevanje šolskega leta.

Nisem le profesorica, predavateljica, avtorica knjige Srčni učitelj in kreatorka tečajev Magičnost življenja, ampak tudi mama treh otrok, zato vem, kako intenzivno je v teh predpoletnih mesecih.

Od staršev, učiteljev, drugih skrbnikov in učencev, dijakov ter študentov pa dobivam nenehne povratne informacije, kak doprinos so jim orodja, tehnike in metode, ki jih prejmejo na mojih predavanjih in individualnih urah.

In prav te bi rada podelila z vami – da bomo odrasli zmogli in znali podpreti otroke zdaj, ko nas najbolj potrebujejo in da jih zaradi svojih strahov, lastnih ran in bolečih izkušenj ne bomo ranili ter si z njimi skrhali odnosov.

Naj izziv, ki je pred nami, postane priložnost, da se še bolj pris(o)tno in sr(e)čno povežemo s seboj in s svojimi ljubimi.

Za ogled posnetka izpolnite spodnji obrazec. Posnetek vam bomo poslali na vaš e-naslov. 

Z izpolnitvijo obrazca se v skladu z uredbo GDPR strinjam z obdelavo podatkov za namene pošiljanja občasnih novic in obvestil o dogodkih Srčnega učitelja. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavim.

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič
Scroll to Top