fbpixel

PLONKEC ZA OSVOBAJANJE IN KREIRANJE MAGIČNEGA ŽIVLJENJA

(vsebuje tehnike za izkoriščanje izzivov in hitro pomoč v trenutkih krize)

Srčni učitelj Sabina Košmrl Kaučič

Največji čudež na svetu je človek, ki je OŽIVEL: ki se je notranje osvobodil, se rešil avtomatiziranih odzivov in zaživel pristnega SEBE. Največji čudež na svetu si TI!

Si želiš:

Če vsaj nekaj od zgoraj zapisanega zate drži, potem beri dalje:

Naj se predstavim.

Moje ime je Sabina Košmrl Kaučič. Po izobrazbi sem profesorica biologije in filozofije, učila sem tako na osnovni kot na srednjih šolah, izobraževala odrasle in učila klasične in strokovne predmete, pa tudi izvajala dodatno strokovno pomoč. Tudi po duši sem učit’lca. 

Najlepše na svetu mi je, ko nekdo ob meni zažari v zavedanju: “Aaaaaa, pa to je v bistvu preprosto! Pa seveda zmorem!” Najlepši občutek je, ko si nekomu orodje, s pomočjo katerega v sebi odkrije svojo moč, vrednost, sposobnost, mir, ljubezen.

Za vas sem pripravila:

PLONKEC ZA OSVOBAJANJE IN KREIRANJE MAGIČNEGA ŽIVLJENJA

Ljudje v povprečju pred izzivi trepetamo, naši odnosi se v njih rušijo in počutimo se majhne, nemočne, položaj pa se zazdi brezizhoden …

Pa zaradi tega nismo slabi, šibki ali nesposobni – smo le preslabo opremljeni!

Ravno zato sem se odločila, da vam na kratko predstavim dve enostavni, ampak tako zelo pomembni tehniki za obvladovanje izzivov in pomoč v trenutkih krize!

Takoj uporabni nasveti!

Tehnike, ki jih pridobiš v plonkcu so uporabne takoj in imajo izjemen vpliv na tvoje življenje... vse kar moreš narediti je, da jih uporabiš!

V mojih tečajih predelamo to in še mnogo več, vendar pa sem za plonkec poiskala tisto, kar lahko v zelo kratkem času pomaga največ in to sta tehniki za pretvorbo izzivov v priložnosti in hitra pomoč za trenutke krize.

Z uporabo samo tega, kar izveš v tem brezplačnem plonkcu si lahko zagotoviš začetek osebnega osvobajanja in kreiranje magičnega življenja.

Takoj uporabni nasveti!

Tehnike, ki jih pridobiš v plonkcu so uporabne takoj in imajo izjemen vpliv na tvoje življenje... vse kar moreš narediti je, da jih uporabiš!

V mojih tećajih predelamo to in še mnogo več, vendar pa sem za plonkec poiskala tisto, kar lahko v zelo kratkem času pomaga največ in to sta tehniki za pretvorbo izzivov v priložnosti in hitra pomoč za trenutke krize.

Z uporabo samo tega, kar izveš v tem brezplačnem plonkcu si lahko zagotoviš začetek osebnega osvobajanja in kreiranje magičnega življenja.

Kaj sploh vsebuje ta plonkec?

V obliki kratkega webinarja ti predstavim nasvete in tehnike, ki so takoj uporabni (seveda pa plonkec ne bi bil plonkec brez tiskanega gradiva, zato je zraven tudi dejanski plonkec).

V webinarju dobiš:

Ta znanja učim na svojih tečajih in individualnih svetovanjih.

Tudi jaz sem šla čez to. Sama sem porabila kar dober del svojega življenja in ogromno ur učenja ter testiranja na poti do osvobajanja svoje najboljše verzije sebe!

Tebi ni potrebno porabiti toliko časa… prvi korak lahko narediš točno tukaj. Potrebuješ le pol ure, da poslušaš ta brezplačni webinar in uporabiš tehnike iz plonkca!

Tole je tvoj naslednji korak

V nadaljevanju te pričaka enostaven obrazec.

Vse, kar moraš narediti, da si zagotoviš brezplačni plonkec življenja, je:

V spodnjem obrazcu vpišeš svoje ime, priimek ter email naslov.

Ko prejmem tvoje podatke, dobiš na mail podrobna navodila za dostopanje do webinarja in gradiva.

To pa je vsa umetnost …

Kaj še čakaš, zagotovi si brezplačen plonkec za kreiranje magičnega življenja!

– Sabina

* Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate z Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Mnenja zadovoljnih udeleženk mojih tečajev

Tukaj je le nekaj zadovoljnih udeleženk mojih tečajev:

Scroll to Top