fbpixel

moj rokovnik

Rokovnik Srčnega učitelja je najbolj fenomenalen pripomoček za šolsko leto 2022/2023

Ste učitelj_ica in si želite olajšati organizacijo poučevanja ali pa ste morda kot jaz in občasno potrebujete le malenkost navdiha ter dodatne vzpodbude?

Pri tem vam lahko pomaga moj novi rokovnik!

Naj se predstavim …

Moje ime je Sabina Košmrl Kaučič. Po izobrazbi sem profesorica biologije in filozofije, učila sem tako na osnovni kot na srednjih šolah, izobraževala odrasle in učila klasične in strokovne predmete, pa tudi izvajala dodatno strokovno pomoč. Tudi po duši sem učit’lca. 

Ob klasični izobrazbi in številnih certifikatih sem najbolj ponosna na častni naziv: prof. magičnosti življenja, saj sem tudi kreatorka tečajev Magičnost življenja, kjer predajam tehnike, metode in orodja, s pomočjo katerih v sebi udeležencem pomagam odkriti svojo moč, vrednost, sposobnost, mir, ljubezen.

Sabina Košmrl Kaučič

Dnevna srečanja na tečajih, pisanje knjige, predavanja za kolektive izobraževalnih in drugih ustanov ter seveda starševstvo zahtevajo veliko mero organizacije.

In zaradi tega sem sploh zasnovala svoj prvi rokovnik … Zase.

Da nekako zmorem držati skupaj vse štiri vogale svojega življenja in ostati organizirana tudi v časih največje hektike. Takrat se kot pričakovano priležejo tudi vzpodbudni citati, zaradi katerih je lažje zakorakati vsem izzivom naproti.

In izdaja za šolsko leto 22/23 je še izboljšana!

Nov rokovnik  je:

  • PREGLEDEN: Uporabnike in uporabnice spodbuja in jim omogoča, da si optimalno načrtujejo leto, mesec, teden, dan.
  • OPREMLJEN Z VSEM BISTVENIM: Vsebuje prostor za zapis vsakodnevnih obveznosti, označene ima praznike in posebne dneve, cikle lune, citate, poseben del za kontakte in zapiske, vaš urnik ter urnik vseh pomembnih dogodkov, ki jih za vas pripravljam z mojo ekipo Srčnega učitelja.

Pred pričetkom letošnjega šolskega leta je veliko ravnateljev osnovnih in srednjih šol za svoj strokovni kolektiv naročilo rokovnik Srčnega učitelja.

Učitelji so rokovnik sprejeli z navdušenjem!

Prejela sem številne pozitivne odzive na vsebino rokovnika, za kar sem izjemno hvaležna. Učitelji so pričali, da je rokovnik izpolnil ali celo presegel njihova pričakovanja in postal nepogrešljiv del njihove vsakodnevne priprave na poučevanje.

Čeprav ga ravnatelji naročajo za svoje kolektive, pa nikakor ni namenjen le učiteljem in vzgojiteljem – odlično organizacijo, navdih, spodbudo, oporo nudi kateremukoli uporabniku:
  • šolajoči se mladini,
  • staršem,
  • zaposlenim,
  • študentom,
  • ….

Prav zaradi vseh odzivov sem sklenila, da mora luč sveta ugledati tudi novi, še boljši rokovnik za šolsko leto 2022/23.

Nov rokovnik bo še bolj izpopolnjen.

Rokovnik je opremljen s citati Srčnega učitelja, priložena sta dva urnika, prostor za kontakte in zapiske, rubrika “najlepši trenutki meseca” in “moji cilji”.

Spodbuja k akciji, dobri organizaciji, delovanju iz ljubezni, miru in notranje stabilnosti ter razmišljanju izven okvirjev.

Izdan bo v A5 formatu, njegova vezava je integralna z zavihki, kar pomeni, da je trpežen, odporen in hkrati ne pretežek. 
Njegovi listi so kakovostni in primerni za veliko zapiskov, idej, utrinkov.
 Ni lepljen, ampak je šivan – da lahko vsebuje okrasno in zaznamovalno vrvico, ki uporabniku olajša iskanje pravega mesta. Šivana izdelava dodatno zagotavlja, da se listi kljub pogosti uporabi ne poškodujejo in iztržejo.

 

Rokovnik, ki vsebuje vse to pa je zagotovo drag, kajne?

Drži. Podobne rokovnike sem med brskanjem po spletu našla za celo 30€ in več.

Sama sem za nižji znesek od tega ponudila ne samo moj prejšnji izvod rokovnika, ampak rokovnik in knjigo Srčni učitelj skupaj v kompletu.

Ker vem, koliko ljudem bo rokovnik ogromno doprinesel, sem se odločila njegovo ceno postaviti na:

18,40 €

Tako je.

Več kot 170 strani dolg rokovnik za šolsko leto 2022/23 je v predprodaji lahko vaš za dobrih 18€.

Seveda pa nisem pozabila na ravnatelje in večje kolektive, za katere sem pripravila posebno ponudbo.

Ob naročilu 100 ali več kosov rokovnikov vam podarjam

35% POPUST

Ko v košarico dodate vsaj 100 rokovnikov, vpišite v ustrezno mesto kodo “KOLEKTIVNIH35” in tako cena rokovnika pade na zgolj 11,90€.

Kako si torej zagotovite svoj izvod rokovnika?

Tole je vaš naslednji korak

V nadaljevanju vas pričaka VELIK RUMEN GUMB.

Kliknite na spodnji gumb, vpišite željeno število rokovnikov in opravite nakup.

Ko prejmem vaše prednaročilo, boste zabeleženi  v naši bazi za obveščanje in novičke, kjer vam bom osebno sporočila, kdaj bodo rokovniki pripravljeni in kdaj jih lahko pričakujete.

To pa je vsa umetnost …

*V primeru, da naročilo oddajate v imenu izobraževalne ustanove in želite prejeti UJP račun, mi prosim posredujte tudi vašo naročilnico na sabina@srcniucitelj.si.

Nestrpno pričakujem vaše naročilo, da vam lahko pokažem nov in izboljšan rokovnik!

– Sabina

Scroll to Top