fbpixel

26. 1. 2023

Transformativni večer

18:00 - 20:00 | Poštna ulica 3, Maribor

Naša družba poveličuje »uspeh«, lepoto, zdravje, moč, dosežke, blišč in akcijo …

Vsak od nas pa se neizbežno kdaj sreča z boleznijo, spodrsljaji, bolečino, izgubo, razočaranji, občutki nemoči.

Takrat nas je za hip skorajda … sram.

Ker nam družba kaže napačne ideale, v trenutkih naše največje ranljivosti ne razumemo, da je prav ta izziv, ki je zdaj pred nami, NAŠ OSEBNI PORTAL ZA OSVOBAJANJE in ne kazen ali kritika življenja.

Ko nam spodleti, ko doživimo izgubo, bolezen, bolečino,  nam Življenje s tem ponuja POLIGON. Poligon za ozaveščanje, celjenje, preseganje, o(d)puščanje. Ponuja nam priložnost, da gremo globlje vase, še bolj odpremo svoje srce in postanemo še bolj sr(e)čni, pris(o)tni, unikatni MI.

  • Kako drugačno bi postalo vaše življenje, če bi v trenutkih stiske znali stopiti v svojo notranjo moč in ne bi padali v avtomatizirane programe, vzorce, v vlogo žrtve in iskanja krivcev?
  • Kakšno realnost bi si ustvarili, če vas življenjski viharji ne bi več posrkali vase, ampak bi vi začeli izkoriščati te viharje za to, da vam dodobra prezračijo vaš svet, vam razkrijejo skrivnosti o vas samih?
  • Če vas pretresov več ne bi bilo strah, saj bi imeli vso potrebno opremo in orodja in 100% zagotovilo, da skozi pretrese ne boste le zmogli – ampak boste prav zaradi njih postajali boljša in boljša in boljša različica sebe?
  • Kako bi se počutili, če bi spoznali, da nikoli nikoli nikoli niste sami in da imate čisto vse, kar potrebujete, da si ustvarite zares fantastično življenje, že ta trenutek v sebi – in bi zmogli vsakič znova s tem stopiti v stik?
  • Kako bi živeli, če bi prišli v pristen stik s seboj in odkrili, da ste že tukaj in zdaj – ne glede na to, s čim se soočate in od kod izhajate – ljubljeni, pomembni, dragoceni, veličastni, cenjeni in zaščiteni?

Se upate dotakniti lastne minljivosti in končno z vsem srcem vzljubiti življenje in samega sebe?

Ste pripravljeni zaklicati prihodnosti radosten DAAAAAAA in končno spustiti strahove, dvome, bojazni in omejitve?

Pridružite se nam torej na dogodku v živo!

V četrtek, 26.1.2023  ob 18.uri v bom izvedla čisto poseben večer; večer, v katerem boste glavne zvezde VI!

Prav vsak v prostoru bo pomemben sokreator večera že s svojo prisotnostjo in energijo.

Tisti, ki boste pa pripravljeni sesti na moj magični stol, pa boste s svojimi unikatnimi življenjskimi izzivi, vprašanji in zagatami pomagali, da vam aktiviram ne le vašo osebno čarobno paličico (ki jo nosi vsak od nas v sebi), ampak bom skozi odgovore, ki vam jih bom nudila, aktivirala čarobne paličice vseh prisotnih!

Brez skrbi, po zaključku večera se paličica ne bo spet izklopila.

Z vami bo odšla domov, pripravljena, da spremenite svoj svet!

Če vas magični stol pred množico ne mika, brez skrbi – na moj poziv pač ne boste dvignili roke in ostali boste med občinstvom ter prejemali čarobnost na daljavo. 🙂

Tisti, ki pa si želite posebne čarobne podpore za vaše izzive in si želite priložnosti, da mi postavite vprašanje, pa boste pogumno iztegnili roko in morda boste prav vi prišli na vrsto za navdihujoč klepet, za prejem magičnih orodij in za soustvarjanje nepozabnega večera za vse udeležene.

Pa POZOR, mesta so omejena, zato pohitite in si zagotovite svojo vstopnico za magični večer!

Posebne ugodnosti ob nakupu karte za dogodek:

  • Ob nakupu karte prejmete BREZPLAČNO Moj rokovnik (ki v redni prodaji stane 18,40€), da se napolni s samimi nepozabnimi dogodivščinami, divjimi idejami in navdihujočimi prebliski za leto 2023! 
  • Prejmete tudi popust za tečaj Učinkovita orodja sr(e)čnega življenja, ki bo potekal v februarju 2023. 
  • Ne pozabite: 22. 12. pa se vidimo online na BREZPLAČNEM Webinarju.

P.S. mesta so omejena, zato pohitite in si pravočasno zagotovite svojo vstopnico za magični večer!

Veselim se druženja z vami!

-Sabina

Scroll to Top