fbpixel

Sr(e)čna učiteljica

Po izobrazbi sem profesorica biologije in filozofije, učila sem tako na osnovni kot na srednjih šolah, izobraževala odrasle in učila klasične in strokovne predmete, pa tudi izvajala dodatno strokovno pomoč. Tudi po duši sem učit’lca. 

Najlepše na svetu mi je, ko nekdo ob meni zažari v zavedanju: “Aaaaaa, pa to je v bistvu preprosto! Pa seveda zmorem!” Najlepši občutek je, ko si nekomu orodje, s pomočjo katerega v sebi odkrije svojo moč, vrednost, sposobnost, mir, ljubezen.

Ob klasični izobrazbi in številnih certifikatih, sem najbolj ponosna na častni naziv: prof. magičnosti življenja.

Tečaji, ki vas bodo opolnomočili, da boste zmogli osvoboditi najboljšo verzijo sebe, kar globoko v sebi že ste.

Zbrane tehnike, orodja in metode, ki jih v tečaju predelamo, dokazano in preverjeno življenje naredijo (še) bolj lahkotno, radostno, kreativno in veličastno.

Ljudje v povprečju pred izzivi trepetamo, naši odnosi se v njih rušijo in počutimo se majhne, nemočne, položaj pa se zazdi brezizhoden …

Pa zaradi tega nismo slabi, šibki ali nesposobni – smo le preslabo opremljeni!

Ker nas tega niso naučili v šoli in niti ne doma (saj tudi sami niso imeli potrebnega znanja, orodij, tehnik in veščin), zapravljamo priložnosti za rast in razvoj, za življenjski preboj na področju vzgoje, partnerstva, financ, posla, zdravja, …

Temelji za magično življenje

V 8-urnem tečaju dobite osnovo in material za izgradnjo baze, temelja.

Tečaj  poteka v živo, ob tem pa prejmete tudi dodatno gradivo v zaprti spletni učilnici. 

Ugodnosti: ob vpisu lahko knjigo Srčni učitelj kupite po polovični ceni ter prejmete popust na poglobljeni tečaj.

Magičnost življenja (poglobljen)

V poglobljenem 20-urnem online tečaju delamo v živo na vaših konkretnih življenjskih primerih. Dobivamo se popoldan in vsakič predelamo novo orodje, tehniko. V času skupnega dela se novi načini dodobra zasidrajo in vam izboljšajo vse vidike vašega življenja.

Tečaj se dela online V ŽIVO, a se vsaka ura snema, da si jo lahko ogledate v posnetku, če se kateri dan ne utegnete pridružiti v živo.

Ugodnosti: ob vpisu dobite osnovni tečaj GRATIS. Če ste ga že opravili, se vam plačani znesek upošteva pri plačilu poglobljenega. Prav tako vam je knjiga Srčni učitelj na voljo po polovični ceni.

Učinkovita orodja sr(e)čnega poučevanja

Tečaj, kjer v 8 urah postavimo temelje za lepše, bolj povezano in sodelovalno okolje v razredu/skupini.

Opolnomočanje vzgojiteljev in učiteljev za lažje in učinkovitejše delo v skupinikreiranje boljših delovnih pogojev za učitelje, vzgojitelje in otroke: okrepitev notranje stabilnosti posameznika, kar vpliva na njegovo vedenje;

razvoj socialnih veščin, sodelovanja v skupini, strpnosti, medsebojnega spoštovanja, krepitev pozitivne samopodobe, sposobnosti reševanja problemov/konfliktov …, kar omogoča kakovostnejše življenje tako na delovnem mestu kot doma.

Tečaj, ki je primeren tudi za otroke

Tehnike, metode in orodja, ki jih z odraslimi predelamo v tečaju Magičnost življenja, v tem tečaju spoznajo tudi otroci: na njihovi razvojni stopnji in letom primerni način.

Na koncu tečaja so opremljeni z lastno vizijo, ki postane njihovo gorivo. Ne učijo se več iz strahu, skozi odpor in stres, ampak iz pristne notranje želje ter zavedanja, da svoje življenje kreirajo sami – in to že ZDAJ.

Postanejo bolj sodelovalni, lažje in bolj učinkovito komunicirajo, naučijo se organizirati svoje opravke in obveznosti ter prevzemati odgovornost za svojo naravnanost, počutje in vedenje. Veliko bolj jasno slišijo sebe in manj padajo pod vpliv okolice.

Poveča se otrokova zbranost, bolje zna s svojimi mislimi in občutki; v sebi začuti svoj kompas, sidro in postane sam svoj najboljši prijatelj, spodbudnik, navijač. Izboljša se njegova samopodoba, bolj si zaupa in poveča se njegova vera v življenje. Svet dojame kot kraj, ki je poln lepot, uvidi dragocenost življenja in vsega, kar ima.

Tečaj Magičnost Življenja

Magičnost življenja za otroke

Tehnike, metode in orodja, ki jih z odraslimi predelamo v tečaju Magičnost življenja, v tem tečaju spoznajo tudi otroci: na njihovi razvojni stopnji in letom primerni način.

Naučijo se stopiti v »center orkana« – ko je okrog njih kaos, zmorejo ostati v varnem notranjem prostoru, kjer so v stiku s svojo notranjo močjo, ljubeznijo, vrednostjo. Tako zaživijo prebujeno, iz izbire, rešijo se vedenjskih vzorcev, strahu in odpora, ki jim ni kreiral nič dobrega.

Ugodnosti: ob vpisu otrok BREZPLAČNO prejme »Moj rokovnik« za šolsko leto 2021/2022.

Trajanje: 5 ur posnetkov + dodatno gradivo v zaprti spletni učilnici.

Želite, da se posvetim samo vam?

Individualno svetovanje

Na vsakem osebnem srečanju naredimo pregled situacije in zberemo nabor tehnik, metod in orodij, ki vas opolnomočijo, da zmorete in znate najti nove kreativne rešitve iz svojega notranjega prostora stabilnosti, moči, ljubezni, zavedanja.

Mladi so mi na tečaju Magičnost življenja za otroke zastavili ganljivo vprašanje: »A te lahko pokličem, če bo pretežko, prehudo? A bi bila moja inštruktorica za magičnost življenja?«

Moj odgovor je seveda: DA! Individualno delam tudi z otroki in z mladimi (ter njihovimi starši).

Omogočam tudi brezplačne individualne ure za opolnomočenje mladih.

Access Bars terapija

Ko pride oseba na Barse, leže na hrbet na masažno mizo, kjer ga pokrijemo. Tam se udobno namesti, sprosti in ves tretma se izvaja na njegovi glavi. Z določenim položajem prstov se doseže globoka sprostitev, umiritev. Z uradnimi meritvami dokazano z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v globlje stanje, ki aktivira samozdravljenje telesa in širi prostor zavedanja v vašem življenju. 

Kot pravi Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousness-a: »V najslabšem primeru se boste počutili kot po zares dobri masaži. V najboljšem primeru se vam bo odprla čisto nova dimenzija bivanja.«

Dr. Dain Heer (soustanovitelj) javno govori o svoji nekdanji borbi z depresijo, utesnjenostjo, z občutki brezizhodnosti – v načrtu je imel celo samomor. Dokler ni začel prejemati Barsov.

Barsi so negovalnost, podpora, prebujanje v resničnega SEBE.

Več o terapiji lahko vidite tukaj.

Mnenja zadovoljnih udeleženk

Tukaj je le nekaj zadovoljnih udeleženk mojih tečajev:

Prihajajoči tečaji

Preverite kateri tečaji bodo potekali v kratkem, da se pravočasno prijavite.

13. februar 2023 | online, v živo

Učinkovita orodja sr(e)čnega življenja

8-urni online tečaj za kreiranje magičnega življenja

Dobivamo se med delovniki popoldan in vsakič predelamo nove izzive iz prakse. Po 8 urah skupnega dela se nov pogled na življenje že precej dobro zasidra in ti izboljšajo vse vidike tvojega življenja.

 

Ob vpisu prejmete naslednje ugodnosti:

50% popust na nakup moje uspešnice Srčni učitelj

50% popust na nakup novega, izpopolnjenega rokovnika

Popust v višini zneska osnovnega tečaja (ob kasnejši udeležbi na poglobljenem tečaju Magičnost življenja)

 

Prijave so že odprte. Več o tečaju si lahko preberete TUKAJ.

13. februar 2023 | online, v živo
Scroll to Top