fbpixel

Sr(e)čna pisateljica

Pisanje knjig je zame skok v vzporedno vesolje. Ko pišem zgodbo, jo doživljam. Počutim se, kot da že obstaja, jaz pa ji le nudim prehod, da se zapiše. Včasih zgodba ukazuje meni in me notranje priganja, naj jo že spravim na plano, med druge ljudi. 

Ker imam veliko družino in sem zelo okupirana, zgodba izkoristi različne priložnosti in me zjutraj izbeza iz postelje, preden se zbudijo otroci ali pa mi zvečer ne dovoli zaspati, da zapišem vsaj še nekaj novih strani. 

Tudi, če pišem za druge ljudi, se z njimi tako povežem in njihovo zgodbo tako začutim, da si dovoli enako – vztrajno me nadleguje, dokler ni zadnja pika na svojem mestu. Velikokrat je to garanje, ki pa me notranje izpolnjuje. Vse je poplačano, ko prejemam odzive hvaležnih in navdušenih bralcev.

Moje izdane knjige

Srčni učitelj knjiga

Knjiga govori o tem, kako moramo vzgajati in učiti otroke na bolj novodobni način – s sočutjem, razumevanjem čustev otroka, s potrpežljivostjo … In kako moramo pogled najprej usmeriti vase, kako postati čimbolj “prebujen”, saj bolj kot besede učijo zgledi.

Bistvo knjige je bralca spomniti, da je biti vzgojitelj, učitelj, starš (oz. odrasel, ki ima tako ali drugače vpliv na odraščajočo generacijo) poslanstvo, ne le poklic ali vloga.

Moj rokovnik je fenomenalen pripomoček za šolsko leto 2022/2023.

Opremljen je z ilustracijami in citati Srčnega učitelja, priložena sta dva urnika, prostor za kontakte in zapiske, rubrika “najlepši trenutki meseca” in “moji cilji”.

Spodbuja k akciji, dobri organizaciji, delovanju iz ljubezni, miru in notranje stabilnosti ter razmišljanju izven okvirjev.

Romani

  • Leta 2014 je izšel moj knjižni prvenec, roman “Bivši bodoči“.
  • Leta 2015 roman “Zarja“.
  • Leta 2016 roman za mladino “Pogum velja“.

Vsi romani  so dosegljivi le v knjižnicah, saj se je prva naklada razprodala, za drugo naklado pa se (še) nismo odločili.

Soavtorica knjig

  • Leta 2017 sem zapisala zgodbo Elene Sofie Seničar v knjigo “Zavedanje je moč“.
  • Napisala sem tudi: “So finance res tak bav-bav?” od Helene in Smiljana Morija.
  • Prihaja pa tudi slikanica, ki smo jo naredili skupaj.
Scroll to Top