fbpixel

GALERIJA VSEBIN

Dobrodošli v naboru vseh mojih vsebin, ki vam jih podarjam,

da boste lahko opolnomočeno in lahkotno stopali skozi svoj vsakdan.

Moji webinarji

Celoten nabor aktualnih in preteklih webinarjev. Vse vsebine so na voljo BREZPLAČNO.

Uživajte ob ogledu!

Magični odnos

Kako aktivirati stabilni center moči, ljubezni, kreativnosti, varnosti, da bomo zmogli in znali v odnosih delovati v skupno najvišje dobro tudi takrat, ko bo prišlo do sporov, nesoglasij in »hude krvi«?

Pokukajmo v globine odnosov in spoznajmo, kaj nas zares učijo.

V novo šolsko leto opolnomočeni

Ko se poletje izteka in so
prosti dnevi skoraj pri koncu; ni več bedenja dolgo v noč, budilka bo spet zgodnja; energijo, ki smo jo poleti vlagali le v druženje, odnose, svoje delo, bo treba zdaj spet začeti vlagati tudi v podporo otrokom, da bodo zmogli z vsem, kar jih čaka …
A če ste opremljeni z orodji iz tega webinarja, to ne bo razlog za skrb, strah, nejevoljo ali tesnobo!

Skozi poletje povezani

Poletne počitnice običajno vidimo kot rešilni obroč, kot oazo sredi puščave.

Potem nas doleti resničnost: počitnice niso le prijetno druženje, dopust, sprostitev, ampak tudi težave z varstvom otrok, finančne in logistične ter organizacijske skrbi.

Povečajmo harmonijo v svojih domovih in zgradimo odlične odskočne deske za prihodnost.

Aktivirajmo zadnje atome moči pred zaključkom šolskega leta

Orodja, tehnike in metode, ki jih učim na mojih predavanjih in individualnih urah, bi rada podelila z vami – da bomo odrasli zmogli in znali podpreti otroke zdaj, ko nas najbolj potrebujejo in da jih zaradi svojih strahov, lastnih ran in bolečih izkušenj ne bomo ranili ter si z njimi skrhali odnosov.

Materinski dan

Vedno sem si želela imeti povezano, ljubečo družino, a službene obveznosti, partnerski in finančni izzivi, skrbi, strahovi, prtljaga iz preteklosti, so moje najboljše namene konstantno rušile.

Dokler nisem vsemu temu rekla odločni: STOP!

Oglejte si, kako mi to zlahka zdaj uspeva in kako lahko enako dosežete tudi sami.

Popoln partnerski odnos in valentinovo

V tem ekskluzivnem webinarju bom razkrila kako enostavno je lahko premagovanje izzivov v zvezi v trenutkih krize ter kako njihov pojav celo preprečiti.

V resnici ste pogumnejši, kot se zavedate, močnejši, kot se zdite in veliko bolj magični, kot si sploh znate predstavljati!

In vaš partner prav tako. Z uporabo predstavljenih orodij, se boste bolj in bolj spoznavali in pod plastmi balasta odkrivali čarobnost, kar v resnici ste.

Plonkec za osvobajanje in kreiranje magičnega življenja

Tehnike, ki jih pridobiš v plonkcu so uporabne takoj in imajo izjemen vpliv na tvoje življenje…
Vse kar moreš narediti je, da jih uporabiš!
Z uporabo tega, kar izveš v tem brezplačnem plonkcu, si lahko zagotoviš začetek osebnega osvobajanja in kreiranje magičnega življenja.

Utrinki dogajanja na naših tečajih

Odnosi

Vse v našem življenju temelji na odnosih in ko znamo biti dobro s sabo, nam je lažje vzpostaviti dober odnos tudi z drugimi.

Čustvena prtljaga, ki jo prinesemo s seboj iz otroštva, pogosto rada pride na dan v odnosu s partnerjem in otroci. Vsak odnos se zgodi z namenom – da nam zrcali, pokaže, kaj moramo pri sebi ozavestiti in poceliti. Skozi odnos z drugimi ljudmi, ki sprožajo reakcije v nas, razdelujemo prav odnos s samim seboj.

Cona udobja

Radi bi spremembo, a ne zmoremo narediti prvega koraka. Izkusili bi nekaj novega, a se bojimo, da bomo razočarani. Odlašamo in se vrtimo v krogu znanega in udobnega, kjer je varno, predvidljivo, čeprav pogosto utesnjeno in dolgočasno …

Preverite, kako izstopiti iz cone udobja. Tudi, ko je za nami neprespana noč, imamo zašito brado in smo utrujeni, lahko iz sebe potegnemo badass bojevnika

Notranji kompas

Utrinek s poglobljenega tečaja Magičnost življenja: Kako slediti svojemu notranjemu kompasu? Ko pride tesnoba, nerazpoloženost, se zazrimo vase in zavestno preverimo, o čem razmišljamo. Nam te misli koristijo? Če nam ne koristijo, obrnimo pogled, da začutimo olajšanje.

Kako uspeva to meni, preverite na spodnji povezavi.

Meditacija tečaja Magičnost življenja

Dovolite, da vas peljem na magično popotovanje po vaših mislih, iz katerega se boste vrnili sproščeni in umirjeni. Posnetek je primer ene od meditacij, s katero vsakodnevno zaključimo naše magične ure.
Za dostop do meditacije kliknite na spodnji gumb in izpolnite obrazec na strani.
Scroll to Top