fbpixel

Danes bi se vam le zahvalila

In vas spodbudila, da NIKOLI NE OBUPATE NAD SVOJIMI SANJAMI.

Na pragu novega velikega projekta, ki se odpira zame in za mojo ekipo razmišljam o tej neverjetni poti, ki sem jo prehodila, odkar sem začutila »klic«, da bi s svojimi lastnimi vsebinami bila ljudem v oporo in spodbudo, da si zgradijo najlepšo različico svojega življenja ter da iz svojih globin osvobodijo najboljšo različico sebe.

»Vsebina se je učiteljev dotaknila in so jo vzeli za svojo,« me je danes razveselila povratna informacija iz osnovne šole, kjer sem imela zadnje predavanje.

»Lahko tvoj webinar pošljem staršem otrok, ki jih obravnavamo na pedopsihiatriji? Vem, da jim bo vsebina v veliko pomoč,« mi je en večer polepšal klic.

Čutim, da moje vloženo delo pooočaaasiii rojeva sadove.

Da bomo poočaaasiii z ekipo začeli žeti, kar smo sejali.

A kakšno sejanje je to bilo?

In kakšno delo!

Odkar je izšla knjiga Srčni učitelj (ki sem jo pisala tretjič noseča), sem menjala tri službe in šla potem na svoje, doživela izgubo očeta in nato še mame, pred tem že tasta, šla skozi osebne in poslovne transformacije, muke, izzive, se poročila, imela operacijo, dokončali smo hišo in se preselili … šla sem skozi turbulence in ves čas ohranjala eno in edino stalnico: gradila, razvijala, dopolnjevala, pilila, kreirala sem svoje vsebine, da bi bile v najvišje dobro in največji možni doprinos vsakemu posamezniku (v prvi vrsti pa so tako ali tako izredno okrepile in koristile meni – vseee preizkušeno na lastni koži; rojeno iz stiske, solz in življenjske radovednosti ter odločnosti, da se da zaživeti drugače).

Osveščala, objavljala, predavala, postala, … po vseh možnih kanalih sporočala ljudem: zaživimo vsi skupaj drugače, osvobojeno, IZ SRCA!

In celotna ekipa je do nedavnega štela enega samega človeka: MENE!

Mamo, ki zaradi lastnega otroštva ve, kako neprebujena vzgoja boli.
Ki ve, kako pomembno je za otroka, da je viden, sprejet, brezpogojno ljubljen, da je cenjen zaradi njega samega, ne zaradi njegovih dosežkov. Da ga starš vzgaja iz ljubezni in ne iz strahu.

Učiteljico, ki se zaveda, kako moč ima mnenje avtoritete in da neozaveščeno govorjenje pred tablo skozi predsodke in prepričanja, lahko zabrazgotini preostanek življenja.

»Celo poletje sem hodila na terapije, da sem zmogla nekako za silo prekiniti z agonijo bulimije in svojo telesno težo dvigniti na normalen nivo,« mi je nekoč zaupala dijakinja: »Potem mi je septembra profesorica telovadbe rekla: »Oooo, nekatere ste se v prostem času lepo poredile,« in spet sem padla nazaj v kremplje bolezni.«

Speče življenje, kjer nimamo ozaveščenih avtomatskih odzivov, kjer nismo pozorni na svoje misli, občutke, besede, vedenje; kjer se konstantno jezimo, komentiramo iz navade, padamo v vzorce, govoričimo in pleteničimo o enih in istih stvareh ni pogubno le za nas same – zelo obremenjujoče je tudi za ljudi, s katerimi smo v stiku.

Notranje osvobojen in prebujen posameznik je DARILO temu svetu.

In preprosta orodja – če smo jih le voljni uporabiti – nas tako zelo podprejo na poti do tja.

To zavedanje me je gnalo tako zelo, da ko zdaj pogledam nazaj, mi ni jasno, kako mi je uspelo zgraditi vse to, vztrajati, ne obupati …

Z višjim vodstvom in navdihom in seveda v zadnjem času z združenimi močmi z ekipo Srčnega učitelja in z magično bando na tečajih Magičnosti življenja.

Ni šlo čez noč.

Šlo je skozi mnogo neprespanih in delovnih noči; terjalo je predajo, zaupanje, pogum, vero; bil je trening vzdržljivosti, rušenja blokad, odklepanja notranje moči … neumorno sledenje VIZIJI.

Viziji, ki se v vsej svoji veličastnosti zdaj bolj in bolj materializira pred mojimi očmi.

In del nje ste tudi vi: pogumni kreatorji svojega življenja, ki vedno bolj odločno sledite svojemu srcu in utelešate svojo lastno vizijo!

Hvala vam, da ste voljni biti sprememba, ki jo želite najti v svetu.

Hvala vam, da delate ta svet lepši in boljši.

V čast mi je, da se naše poti križajo.

Dobrodošli, da se pridružite našemu tečaju, da v svojo škatlico orodij dodatne še kakšno za ustvarjanje življenja, ki je po meri vašega srca.

Verjemite: to je za vas možno in mogoče, to si zaslužite!

Scroll to Top