fbpixel

Za (bodoče) mame

Nacko, Dominik, Luiza, Athina, Tim, Teo, Timon … in mnogi drugi otročki rastejo pred našimi očmi, ko so njihove mamice na online tečajih Magičnosti življenja v živo in se tudi otroci pojavijo pred kamero.

Nekatere že tako dolgo, da so iz majhnih nebogljenih štručk zrastli falotki, ki že sami tekajo naokrog! »Pa to vedno rečeš,« se je zadnjič pritožil 6-letnik, ko sem ob pogledu na njihove obrazke vzkliknila: »Otroci so tak doprinos!«

Pa če je reeeees!

Vse naše ure polepšajo, njihovi komentarji in vzkliki nas nasmejijo, obrazki in hecne frizurce ganejo.

Pa tudi najstniki pokukajo k nam v tečaj in pomahajo ali pa se kar naročijo na individualne ure, kjer pogledamo njihove unikatne izzive in zagate.

Prav starši iz tečaja Magičnost življenja so »krivi«, da bomo imeli v četrtek, 12. 5. ob 18h WEBINAR ZA NOSEČNICE z naslovom: »NOTRANJA STABILNOST IN MIR V ČASU NOSEČNOSTI ZA ZDRAV RAZVOJ OTROKA«.

Iz kroga v krog se čudijo nad spremembami, ki si jih z orodji, metodami in tehnikami, ki jih usvajamo tam, korak po korak spreminjajo življenja – in vsakič znova zavzdihnejo: »Ko bi te stvari le poznala, ko sem bila noseča! Da bi le to vedel-a, ko smo bili čisto na začetku naše družinske – starševske poti!«

Kakšen dar svojemu otroku so starši, ki znajo takrat, ko je intenzivno, naporno, neprijetno … vstopiti v svoj stabilni center miru, ljubezni, radosti!

Koliko je vredno, da otrok takrat, ko je sam v stiski in ima izpade, izbruhe, dobi v staršu steber, podporo, oporo pri izhodu iz stiske.

Juhej, moje srce poje, ko sama pri svojih treh otrocih in pri otrocih tečajnikov vidim, kako osvobojena generacija raste, koliko brazgotin in ran jim bo prihranjeno, ker njihovi starši bolj in bolj znajo sami s seboj; s svojimi mislimi, občutki, energijo.

Ooooo, da bodo v svoji odrasli dobi lahko začeli kar kreirati življenje, ki je usklajeno z njihovim srcem in jim ne bo potrebno najprej iz sebe lupiti balasta v obliki predsodkov, prepričanj, kot je to bilo potrebno marsikomu med nami!

Tudi sama si želim, da bi znala vse te stvari, ko sta bili moji deklici majhni. Pri njima sem še velikokrat vzkipela, očitala, izlila svojo jezo, nemoč ali utrujenost na njiju

Pa ne zato, ker bi bila slaba ali nesposobna. Enostavno nisem bila opolnomočena s pravimi orodji.

Šele pred sinkom sem jih zares zavzeto usvojila in jih ob njem zaživela – ter si spremenila življenje.

Pa ne le sebi – ko se človek notranje osvobodi, postane darilo sebi, svojim bližnjim, svoji okolici, družbi in svetu.

Vsem mojim otrokom sem s spremenjenim načinom življenja izboljšala okoliščine, v katerih odraščajo in čeprav kot mama nimam vpliva na vse, kar jih obdaja, pa jih z zgledom učim, da lahko vedno izberejo način, na kakšnega bodo na stvari, ki jih doletijo, pogledali ter se na njih odzvali.

Oni z miselnostjo zmagovalca že rastejo, ni jim potrebno najprej presegati miselnosti reveža in žrtve in lahko veliko prej spoznajo, da je to življenje dar in da s hvaležnostjo, sočutjem, intuicijo lahko ustvarijo bistveno več, z manj trpljenja in to v skupno najvišje dobro vseh vpletenih.

Kak svet bodo ustvarjali taki ljudje?

Kakšna življenja živeli?

Začne se z nami, njihovimi skrbniki.

Hvala, moji magični sokreatorji za vse ideje, podporo; hvala, da ste voljni biti sprememba, ki jo želite najti v svetu.

DOBRODOŠLI bodoči starši na webinarju, na katerega se lahko prijavite TUKAJ.

Poznate koga, ki pričakuje otroka in bi mu bil webinar doprinos?

Prosim, podelite to vsebino z njim, da povezani še bolj mogočno posežemo v trenutno realnost in jo izboljšamo ter olepšamo zase, predvsem pa ZA NAŠE OTROKE.

Se vas vseh že ZELO veselim!

Sabina

Scroll to Top